Ce este Bonusul Cazinou?

Unele dintre cele mai interesante oportunitati oferite de platforma Unibet sunt bonusurile sau promotiile Casino. Aceste bonusuri iti pot aduce premii fabuloase de 375.000 RON prin Turneul Supercharger 5 sau Turneul Lucky Spin care iti ofera 250 de premii in cash pana la fabuloasa suma de 100.000 RON. Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la acest turneu este sa deschizi un cont si sa joci la oricare dintre slotuile Wild Joker Stacks, Epic Joker, Joker Super Reels, Joker Bombs sau Joker's Coins Hold and Win. Cititi cu atentie termenii si conditiile acestui turneu.

Bonusurile fara Depunere

Numai in aplicatia sau pe situl Unibet poti juca fara nici un risc cu ajutorul bonusului fara depunere. Doar pentru validarea contului in platforma noastra, puteti primi 20 rotiri gratuite la jocul de sloturi Twin Spin Megaways in fiecare zi de Luni intre orele 18:00-20:00. Pentru a-ti valida contul trebuie doar sa ne trimiti o copie dupa dovada adresei ( o facture de utilitati sau un extras de cont ) si sa adaugi cardul tau de credit iar dupa indeplinirea acestui pas vei putea folosi platforma noastra fara nici o limitare.

Bonusul de Bun-Venit

Cu Unibet aveti parte de bonusuri extraordinare chiar de la prima depunere. Astfel, puteti beneficia de cel mai tare bonus de bun-venit la Unibet Cazino, care ofera 100% bonus pana la 1000 RON dar si 200 de rotiri gratuite CASH. Daca esti parior avem promotia de bun-venit de 100% din prima depunere si un pariu fara risc de pana la 300 RON iar promotia de bun-venit la jocuri de noroc iti da un bonus progresiv de 200 EUR si un bilet de 10 EUR gratuit la poker. La Unibet ne ascultam jucatorii!

Alte promotii

Numeroase alte bonusuri si promotii te asteapta pe situl si in aplicatia Unibet. Poti beneficia de ele chiar acum la simpla inregistrare pe situl nostru sau de la prima depunere. Doar folosind situl sau aplicatia noastra poti beneficia de bonusuri la pariuri, sloturi si pacanele la jocuri de cazinou sau la Bingo. Indiferent daca pariezi, joci Poker sau esti amator de Bingo, Unibet are numeroase bonusuri si coduri promotionale pregatite pentru tine chiar acum. Sambata e cu noroc la Unibet pentru ca iti poate aduce 40 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Splash.

Termeni si Conditii

Acesti termeni si conditii au rolul de a reglementa activitatea jocurilor de noroc desfasurata in cadrul Unibet si reprezinta un acord legal intre noi si dumneavoastra in calitate de jucator. Regulile Unibet inlocuiesc si incorporeaza toate acordurile, declaratiile si intelegerile anterioare dintre titularul de cont si Unibet.

Cum sa Primesc un Bonus

Orice bonus, oferta sau tombola pentru care v-ati inregistrat va fi acordata in cazul in care sunteti eligibil pentru a primi aceste beneficii. Bonusurile vor fi activate automat daca efectuati pasii necesari pentru a beneficia de acestea. Fiecare bonus sau promotie poate avea clauze diferite de activare.

Cum sa Activez un Bonus

Pentru a activa un bonus trebuie sa verificati, in prealabil, daca sunteti eligibil pentru bonusul, tombola sau promotia respectiva. Daca sunteti eligibil atunci trebuie doar sa urmati pasii necesari pentru activarea bonusul respectiv si sa indepliniti toate criteriile acestuia pentru a intra in posesia castigului mult asteptat.

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas