Ce este un Cont de Cazinou?

Un cont pe situl sau aplicatia mobila Unibet reprezinta o inregistrare in sistemul nostru. Acest cont contine identitatea unui anumit utilizator prezent in sistemul Unibet. Un utilizator poate avea un singur cont pe care il poate folosi atat de pe un computer personal cat si de pe telefonul mobil, prin intermediul aplicatiei sau a unui browser destinat telefoanelor mobile, dar acesta va folosi intotdeauna un singur cont prezent in baza noastra de date.

Procesul de Inregistrare (Inscriere)

Pentru a putea folosi platforma de jocuri si pariuri Unibet online trebuie sa va inregistrati in sistemul nostru. Pentru a realiza acest lucru apasati butonul intitulat "Inregistrare" si completati campurile de "Nume de familie", "Prenume", "Email", "Parola", "Data nasterii" "CNP" si "Gen" cu datele dumneavoastra de identificare. Daca ati citit regulamentul sitului facand click pe link-ul "Termeni si conditii" puteti apasa butonul numit "INREGISTRARE" pentru a fi inregistrat automat in platforma noastra.

CASINO BONUSES RATE GET
bovada UP TO 100% GET BONUS
redstag UP TO $4000 GET BONUS
vegaswild UP TO 300% + 50 FS GET BONUS
grandevegas 250% UP TO $10,000 + 100 FS GET BONUS
cherrygold UP TO $5500 GET BONUS
irishluck NDB: $25 FREE CHIPS GET BONUS
elroyale NDB $20 FC GET BONUS
everygame 125% UP TO $1000 GET BONUS

Formular de Logare (Conectare)

Formularul de logare de pe situl Unibet este foarte simplu de folosit si intuitiv. Ca sa va logati in sistemul Unibet, tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti adresa dumneavoastra de E-Mail si parola in campurile denumite "Email", respectiv, "Parola" si sa apasati butonul intitulat "LOG IN". Daca nu sunteti deja inregistrati in sistem apasati butonul "Inregistreaza-te acum" si urmati instructiunile pentru a deschide un nou cont. Daca nu va mai amintiti parola, apasati link-ul intitulat "Ai uitat parola?" situat in partea centrala a formularului de logare.

Bonus pentru Noii Jucatori

Orice nou utilizator inregistrat in platforma Unibet va beneficia de un bonus de Bun Venit in valoare de 100% bonus pana la 1000 RON dar si 200 de rotiri gratuite cash. Daca esti parior avem promotia de Bun Venit de 100% din prima depunere si un pariu fara risc de pana la 300 RON iar promotia de Bun Venit la jocuri de noroc iti da un bonus progresiv de 200 EUR si un bilet de 10 EUR gratuit la poker. Acest lucru poate fi realizat atat de utilizatorii sitului cat si de utilizatorii aplicatiei mobile.

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas