Browsere Mobile

Situl Unibet Romania este dezvoltat cu cele mai noi tehnologii si actualizat in permanenta. Este optimizat pentru a putea fi folosit atat de pe un computer de tip desktop cat si de pe tablete sau telefoane mobile. Toate jocurile de sloturi, pacanele, jocuri de masa sau pariuri sportive, precum si functiile, bonusurile si promotiile disponibile pe situl principal sunt disponibile si de pe browserele telefoanelor mobile, indiferent de rezolutia dispozitivului dumneavoastra. Astfel puteti folosi situl Unibet cu incredere de oriunde va aflati si de pe orice dispozitiv mobil sau fix. Numai cu Unibet Cazino ai acces la cele mai tari experiente de cazinou online cu cele mai tari promotii de pe telefon, tableta sau laptop. Nu uita, distractia nu doarme niciodata la Unibet.

Aplicații

Aveti la dispozitie si aplicatii mobile pentru Android si iOS. Astfel veti putea folosi aplicatia Unibet si de pe telefonul mobil pentru a putea juca de oriunde si oricand. Aveti acces la pariuri sportive, cazino si jocuri, in orice moment. Puteti instala aplicatia Unibet direct pe telefonul mobil.

Android

De pe aplicatia Android Unibet APK aveti acces la jocuri de cazinou si pariuri sportive, in orice loc va aflati. Puteti descarca si instala aplicatia Unibet compatibila Android direct pe telefonul dumneavoastra mobil prin serviciul Google Play. Astfel puteti beneficia de toate ofertele, bonusurile si promotiile sitului de pe telefonul mobil si puteti paria oricand si de oriunde la unul din numeroasele meciuri din cele mai populare sporturi si competitii sportive de pe intreg mapamondul. Numai cu Unibet ai acces la cele mai tari experiente de cazinou cu cele mai tari promotii de pe telefonul sau tableta dumneavoastra compatibila Android.

iOS

De pe aplicatia Unibet compatibila iOS aveti acces la jocuri si pariuri, in orice loc va aflati. Puteti descarca si instala aplicatia Unibet compatibila iOS direct pe iPhone-ul sau iPad-ul dumneavoastra. Astfel puteti beneficia de toate ofertele, bonusurile si promotiile sitului nostru direct de pe telefonul dumneavoastra mobil si puteti paria oricand si de oriunde la unul din numeroasele sporturi sportive prezente pe aplicatia noastra, puteti juca la sloturi sau pacanele si jocuri de cazino sau puteti participa la turneele de Bingo, Poker si Live Cazino care pun la bataie premii fantastice in bani cash.

Cum sa Descarci Aplicatia

Este extrem de facil sa descarcati aplicatia Unibet pe telefonul mobil sau tableta dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati magazinul virtual Google Play, daca folositi un dispozitiv Android, sau Apple App Store, daca folositi un iPhone sau iPad, si sa descarcati aplicatia Unibet pentru a avea atmosfera din Las Vegas chiar pe telefonul dumneavoastra. Dupa ce ati instalat aplicatia si v-ati logati in ea, veti avea la dispozitie toate oportunitatile prezente si pe situl web. De pe aplicatia Unibet aveti acces la bingo, sloturi, pacanele si jocuri de cazinou sau pariuri in orice moment.

Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas Game Image Vegas